Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

monschau

Culinaire reizen: Monschau

Het knusse Monschau is de bakermat van mosterd in de Eifel. MHK KeukenExpert gaat op zoek naar het geheim van de mosterd tijdens deze culinaire reis.

verder lezen
Meer werkruimte in de keuken

Meer werkruimte in de keuken

Een opgeruimde en efficiënt ingerichte keuken zorgt voor veel meer opbergruimte en werkruimte. Lees in onze blog hoe u ook meer ruimte krijgt in uw keuken.

verder lezen
9 keukentrends van 2021

9 keukentrends van 2021

Welke keukens worden het in 2021? Welke kleuren, vormen en materialen? Wat mogen we verwachten van de keukenwereld? Dit zijn de 9 keukentrends van 2021.

verder lezen
Winterse sfeer

Winterse sfeer in uw keuken

Maak uw keuken winterklaar met deze tips van MHK KeukenExpert. Creëer een sfeervolle, warme keuken tijdens de koude, donkere winterdagen.

verder lezen
Winterrecepten

Verrassende winterrecepten

Heerlijke wintergerechten, maar dan net anders. Vind hier recepten voor Italiaanse boerenkool, Mexicaanse stamppot, Spaans stoofvlees en Griekse stoofpot.

verder lezen
CULINAIR 8-GANGEN KERSTDINER

Culinair achtgangenmenu voor uw kerstdiner

Maak indruk met dit 8-gangenmenu voor het kerstdiner. Bekijk dit kerstmenu en maak het ultieme kerstgerecht met onze recept in uw keuken.

verder lezen

Vijf keer kerstversiering in de keuken

Met deze vijf ideeën brengen kerst in uw keuken. Sfeervolle verlichting, (eetbare) kerstdecoratie en versiering voor het keukenraam en in de vensterbank.

verder lezen

Zo ontwerpt u uw droomkeuken

Gebruik ons stappenplan en Online Keukenplanner om uw droomkeuken te ontwerpen. Stap voor stap zodat u niets vergeet en geniet van de keuken van uw dromen.

verder lezen
De culinaire reizen de Kopenhagen

Culinaire reizen: Kopenhagen - Tips!

Reis mee langs 8 culinaire hotspots van Kopenhagen. Hier geniet u van de Scandinavische levenslust en vindt u bijzondere experimentele gerechten.

verder lezen
Culinaire Reizen: Kopenhagen

Culinaire reizen: Kopenhagen

Kopenhagen is een lust voor oog en smaak. Geniet van de nieuwe Scandinavische keuken, het knusse en gezellige centrum en bijzondere experimenten.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak